ϟProud Of You.




To love is to live. To live is to love.
Thursday, 3 May 2012 | 5/03/2012 06:57:00 pm | 2Lover



    Assalamuualaikum & hello peeps !

hey . selamat petang .. kay act aku nak hapdate semalam tp tak sempat pulak  sebab download "The messagge of islam" sebab cikgu suruh . lama kod , 3 jam kay ! . berbulu tggu benda tuh nak habeh . line pulak slow gila . malas nak tunggu kay .  hewhew . ceni petang semalam , aku balek sekolah semalam dgn mamu aku . tyme tuh okay lg siap p beli ais krim *smile's yogurt  lagi . then p makan nasik, times aku tengah2 makan dia tarik pinggan aku  takbg makan banyak  ! takod aku gemok macam dalam mimpi dia ! coehh ! Mamu kejam ! lepas tuh , malam kod . kami chat dekat efbee , aku boleh p suruh dia p carik ppuan laen, yg segak , perfect , yg dengar cakap dia lha macam2 lha kan . HAHAH .  gehegey lha sat aku pun  . Dia kol siap nangis-2 , kay sumpah aku sebak jugak a, first dengar dia menangis betul2 macam neh ! . tak sangka lha pulak dia sampai macam nhe . hewhew >,<  aku sayang hang lha anep oi . Dear I'm sorry for each and every fight, I'm sorry for your pain & agony, I'm sorry for the missing harmony, I'm sorry for my selfish love, I'm sorry for not caring enough, I'm sorry for your restlessness. Ever since I've met you, no one else is worth thinking about.  saja ja tuh nak test sat ! . bukan aku angin semalam  sebab perfume aku tertggai kay. Now, i know how much you love me, nobody can replace your place dear &  I will go with you to the ends of the world as long as you keep loving me. I'm sorry I hurt you. I'm sorry for making you feel blue.


♥Your love is like a solid rock that will never break ♥





Older Post Newer Post