ϟProud Of You.




TREND manusia sekarang --.
Friday, 11 January 2013 | 1/11/2013 01:24:00 pm | 0Lover

TREND ORANG-ORANG SEKARANG...
tak suka orang tu, benci orang ni,
jelez dengan orang tu, anti orang ni,
semuanya cakap belakang-belakang,
kutuk kat FACEBOOK, mengata kat BLOG,
maki kat TWITTER, dan kat mana-mana. Kan ?

Kenapa tak kita berterus-terang pada itu orang?
Kan boleh settle ja masalah tuh dengan cepat .

Minta maaf kawan2.
Jangan baca  ni & dok terasa sangat la kan.
Penggunaan perkataan "KITA" untuk aku juga, okay .

BERTERUS-TERANGLAH KALAU TAK SUKA.
BUKANNYA TERUS MENGATA-NGATA.

*Take note ! kbye .





Older Post Newer Post